Tarieven en vergoedingen

Alle osteopaten bij Osteopathie Centrum Zoetermeer zijn erkend en geregistreerd bij het Nederlandse Register voor Osteopathie of Nederlandse Osteopathie Federatie. En heeft u  dus recht op vergoeding bij alle ziektekostenverzekeraars indien zij osteopathie vergoeden in hun aanvullende pakket.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan snel en eenvoudig via ons online afsprakensysteem.

Eerste consult volwassenen € 90,-

Een 1e consult bestaat uit een intake gesprek, volledig osteopathisch onderzoek en een eerste behandeling. De duur van het consult is circa 45-60 minuten.

Eerste consult baby’s en kinderen € 90,-

Een 1e consult bestaat uit een intake gesprek, volledig osteopathisch onderzoek en een eerste behandeling. De duur van het consult is circa 30-45 minuten.

Vervolgbehandeling volwassenen, baby’s en kinderen: € 90

De duur van een vervolgconsult is circa 30-45 minuten.

Korte vervolgbehandeling baby’s: € 60

Bij baby’s volstaat vaak een kortere behandeltijd, deze behandeling is enkel door de therapeut op voorhand te bepalen en daardoor niet online te boeken.

Vergoedingen

U dient na afloop van de behandeling het verschuldigde bedrag te voldoen. U kunt contant betalen of pinnen. Alle osteopaten bij Osteopathie Centrum Zoetermeer zijn erkend en geregistreerd bij het Nederlandse Register voor Osteopathie (NRO) of de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF). Om geregistreerd te kunnen zijn, dien je in het bezit te zijn van een diploma Osteopathie (DO) en de juiste vooropleiding.
Omdat alle osteopaten geregistreerd zijn heeft u recht op vergoeding bij alle ziektekostenverzekeraars. Echter de hoogte van de vergoedingen kunnen per maatschappij, maar ook per polis verschillen. We raden u aan, voordat u een afspraak maakt, eerst de polis van uw ziektekostenverzekering te raadplegen in hoeverre osteopathie vergoed wordt.
Via de website van de beroepsvereniging (NVO), kunt u meer informatie krijgen inzake de vergoedingen. Via onderstaande link wordt u automatisch naar een pagina verwezen waar u uw vergoeding kunt opzoeken:

Vergoedingen Osteopathie

Osteopathie Centrum Zoetermeer en de NVO zijn niet verantwoordelijk voor afwijkende informatie. De kosten van behandeling voor minderjarigen worden in rekening gebracht aan de wettelijk vertegenwoordigers. Osteopathie Centrum Zoetermeer berekent de tarieven voor consult en behandeling aan de hand van de daarvoor door de NVO vastgestelde richtlijnen. Afspraken worden genoteerd op de daartoe bestemde afsprakenkaart. Afspraken die niet worden nagekomen door de patiënt, dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang van de behandeling te worden geannuleerd. Zo niet dan zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten in rekening te brengen.